Klubmesterskab

KLUBMESTERSKAB

I HURTIGSKAK 2024

Runde 1-2.


Igen i år var tilmeldingen til årets klubmesterskab i hurtigskak ved fremmøde. Ud fra fremmødet besluttedes så turneringsformen. 5 medlemmer dukkede op, yderligere 2 spillede udsat parti fra det "store" klubmesterskab og ville også være med, og endelig havde Henning tilkendegivet, at han gerne ville deltage, men blot ikke kunne denne aften. Så var vi jo 8 spillere og kunne spille alle mod alle.


Lodtrækningen blev foretaget og så i gang. Da vi kun var 5, der kunne spille, blev starten på turneringen lidt amputeret. I første runde var der ratingmæssigt topopgør mellem Michael og undertegnede. Det blev en noget tam affære, da jeg temmelig tidligt solgte en officer. Ved siden af blev Jens temmelig nedspillet af Svend Aage.


I 2. runde vandt Svend Aage igen - denne gang over Erik. Og Jens måtte lide endnu et nederlag - denne gang til undertegnede. Jens fandt ud af, at man ikke i Fransk kan spille f5 som sort. I mellemtiden var John og Flemming blevet færdige med deres udsatte parti, og John og Michael kunne så nå deres parti hurtigskak. Det blev et langvarigt og lige parti, men Michael trak det længste strå til sidst.


Altså Michael og Svend Aage i front med 2/2, og 3 partier der skal indhentes på et tidspunkt.


- Sigurd

Runde 3-4.Runde 5-7.SPILLEDATOER:


Tirsdag d. 7. november kl. 19 - 2 runder

Tirsdag d. 12. december kl. 19 - 2 runder

Tirsdag d. 27. februar kl. 19 - 3 runder