Klubmesterskab 21

KLUBMESTERSKAB

I HURTIGSKAK 2021

Corona-restriktionerne med max 10 personer forsamlet gjorde, at turneringen i år måtte laves alternativt. Normalt spiller vi jo alle mod alle i én stor gruppe. Men med 12 tilmeldte var vi nødt til at tænke alternativt. Der er derfor lavet 2 lige stærke grupper på 6 mand hver, der så spiller alle mod alle. De 2 bedste placerede fra hver gruppe mødes derefter til en "final-4", hvor de spiller alle mod alle om klubmesterskabet.


Inden start meldte Jon fra, og så var vi kun 11.


På den første aften spilledes 2 runder. I gruppe A var der 2 remiser, så det betød 4 spillere på 1½ point efter dagens runder. I gruppe B var Sigurd ikke tilstede, da han havde travlt med at flytte, og da der efter Jons afbud i forvejen manglede en spiller, var dagens runder lidt amputerede og stillingen tilsvarende mudret.


Inden 2. omgang af turneringen trak yderligere 2 spillere sig pga. risikoen for Coronasmitte - Jan og Knud Ole, så nu er Gruppe A pludselig på 4 spillere og det samlede deltagertal på 9 (så kunne vi jo godt have været én gruppe...).


På selve dagen for 2. omgang var der en sygemelding, der gjorde fremmøde for resten af spillerne ligegyldig, så aften nr. 2 bød på aflysning i gruppe A. I gruppe B var der til gengæld fuldt fremmøde, og udover dagens runder fik Sigurd også indhentet de 2 udsatte partier, så gruppen nu er helt med iflg. planen. Sigurd har lagt sig suverænt i spidsen med maksimumpoint.


Og så kom Corona og spændte ben for resten af turneringen. Den har vi ikke været i stand til at spille færdig, og der bliver derfor ikke kåret en klubmester i år.

Turneringen spilles i to grupper á 6 og 5 spillere, der spiller dobbeltrunde.

Efterfølgende spiller de 2 bedst placerede fra hver gruppe en finale, hvor de mødes én aften og spiller alle mod alle.


Hver gruppe i sit eget lokale. Første runder tirsdag d. 27. 10. Opslag med fordeling.

SPILLEDATOER:


Tirsdag d. 27. oktober kl. 19 - 2 runder

Tirsdag d. 10. november kl. 19 - 3 runder

Tirsdag d. 8. december kl. 19 - 2 runder

  • Med plads til afbudsparti

Tirsdag d. 26. januar kl. 19 - 3 runder

Tirsdag d. 9. februar kl. 19 - Afbudspartier

Tirsdag d. 30. marts kl. 19: Finale - 3 runder