Klubmesterskab 23

KLUBMESTERSKAB

I HURTIGSKAK 2023

Runde 1-2.


I år var tilmeldingen til årets klubmesterskab i hurtigskak ved fremmøde. Ud fra fremmødet besluttedes så turneringsformen. 8 medlemmer dukkede op, og så var det jo oplagt at spille alle mod alle. Altså 7 partier - og da vi har 3 tirsdage til rådighed, blev vi enige om fordelingen 2-2-3.


Lodtrækningen blev foretaget og så i gang. I første runde fik Jan fusket sig til en gevinst mod Brian, der ellers havde en officer i overvægt. Men Brian lavede et decideret dårligt træk til sidst, der forærede Jan hele pointet. Sigurd måtte meget modstræbende acceptere en remis mod Jens, da de røg ud i et løberslutspil, ingen af dem kunne vinde. Michael vandt over Svend Aage, og Erik vandt over Flemming.


I 2. runde vandt Jens så over Jan, og Svend Aage vandt over Flemming. Sigurd vandt over Erik, men var lidt svedt på et tidspunkt. Michael var også heldig mod Brian, der igen burde have haft et helt point.


Allerede et par partier og resultater, der var præget af, at det var hurtigskak. Michael fører altså med 2 point efterfulgt af Jens og Sigurd med hver 1½.


- Sigurd

Runde 3-4.


Brian havde meldt en sen ankomst pga. arbejde, så Svend Aage måtte vente lidt. Men så dukkede en ung fyr op ved navn Jan, som gerne ville spille skak. Og det kom han så til mod forskellige af os gennem aftenen, når vi havde tid.


Erik vandt lidt overraskende over Jan i dagens 1. runde, og Michael vandt over Jens. Sigurd vandt også sin kamp.


I dagens 2. runde vandt Sigurd over Jan og Michael over Erik - med en del besvær. Jens og Brian vandt også deres kampe. Til sidst spillede Brian og Svend Aage deres udsatte parti fra tidligere på aftenen, og det endte remis.


Med dagens resultater er det rimelig sikkert, at klubmesterskabet skal afgøres mellem Sigurd og Michael, der er de eneste ubesejrede. De møder hinanden i 3. og sidste afdeling d. 14. februar.


- Sigurd

Runde 5-7.


I dagens første runde var der topogør mellem Michael og Sigurd. Michael var foran med ½ point, så det lagde pres på Sigurd. Et pres han modstod. Michael mistede en bonde og fik tidsproblemer, og til sidst overså han en gaffel, der kostede en løber.


Både Jens og Michael gjorde deres bedste for at hænge på ved at vinde resten af deres partier, men Sigurd afgjorde det selv ved at vinde over Svend Aage og Brian i de sidste 2 runder. Dermed genvandt Sigurd klubmesterskabet i hurtigskak med 6½ point, mens Michael blev nr. 2 med 6 point og Jens nr. 3 med 5½. Herfra var der ikke mindre end 2½ point ned til 4. pladsen.


- Sigurd

SPILLEDATOER:


Tirsdag d. 22. november kl. 19 - 2 runder

Tirsdag d. 3. januar kl. 19 - 2 runder

Tirsdag d. 14. februar kl. 19 - 3 runder